hits

mote og skjønnhet

husmor lykke

I en travel hverdag er det ikke så mye som skal til for å føle seg hakket bedre enn en sliten husmor.

Jeg er i så mye vann med hendene og klarer ikke helt å gi dem god nok pleie.Men denne kremen, Organic OLIVE,  www.mygreenscape.com er helt vidunderlig, fikk den av min svigerinne, og har dusjsåpen også. Den er helt økologisk, mild og god og smører jeg hendene noen ganger for dagen holder de seg faktisk myke og fine!

Men det er ikke nok! Slenger på neglelakk når jeg har tid men det slites jo så fort bort! 

Jeg tenkte med skepsis at jeg skulle prøve disse press and go neglene fra H&M, men hadde ikke noe særlig forventning til at de ville vare lenger enn et par timer.

Der tok jeg feil gitt! De holdt nesten en uke, og resultatet var smashing spør du meg! Fikk masse komplimenter og ingen trodde på meg når jeg sa de var fra H&M!

Det eneste som er viktig er å rense neglene godt først, smør gjerne hendene inn med god krem, men husk å vaske overflaten på neglen. fettet gjør at de ikke fester seg skikkelig.

et tips: når du setter på neglen hold den i vinkel så du får dyttet den godt under negleroten, da får du det mest naturlige resultatet! (se bilde under)
Sånn! Da er det plutselig mye bedre å være småbarns mamma!

Hvit på en hverdag

Skal på lunsj i morgen og kan likeså godt finne outfit idag! Da blir jeg i godt humør etter en tung regnværsmorgen. Jeg elsker offwhite og har valgt et antrekk deretter. Så nå kan jeg glede meg til lunsj imorgen! Håper solen varmer såpass at jeg kan ta opentoe pumpsene....ellers blir det vel en annen vri.


Jeg har vært glad i lace lenge, og kjøpte min første lace topp for 9 år siden! Så nå jubler jeg over at lacen er å finne over alt!

Denne toppen er fra Zara og finnes i butikk nå, 299kr

Denne buksen har et slags brokade mønster, har glidelås ved anklene og er lav på livet, den kommer til å bli en vinner bukse denne sommeren!

Buksen er også fra Zara, den er å få i butikk! 399kr


Håret har jeg i en løs hestehale, og i ørene har jeg noen favoritter, vintage chanel.

Veske og sko fra ifjor, øredobbene er kjøpt på marked, vintage chanel.

Beltet er fra manillusion, 199kr.
Ha en fortreffelig hvit formiddag!

sommersko!

Solen skinner mellom skyene! I`m feelin summer in the air! Tid for å finne fram nye og gamle sommersko....Jeg kaster sjeldent noe og finner klær og sko som har støvet i mange år og gir dem nytt liv! Aldri si aldri, plutselig passer de rett inn i stilen jeg ønsker meg. Med et budjett som ikke tillater utskeielser når det måtte passe meg, har jeg blitt "queen of reusing my wardrobe". Forleden fikk jeg kompliment for en rosa slengbukse jeg kjøpte på H&M for 12 år siden! go go!

Her er nydelig sko fra Zara ifjor, kjøpte likeså godt to par, det er utrolig hva fargerike sko gjør med et antrekk! Det rosa smykke er fra H&M....Liker store smykker, hverdagsantrekket blir løftet fra middels til fabulous på et blunk!

Othello, (katten min)....har en tendens til å være der det skjer....så han ble likeså godt med på bilde....hi hi


Hvorfor ikke ta en blomst bak øret, eller fest den til en bobbypin?....Blomster i håret er visst et stoooort must denne sesongen!

Jeg elsker mix av rosa og rødt, "Princess Di style"......

Åpen tå med helkappe er i vinden og zara har liknende sko på nett nå!

Sjekk: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/no/en/zara-S2013/358009/1215002/COMBINATION+HIGH+HEEL+SANDAL