hits

interiør

et gammelt vindu

"Man tager hva man haver".....er det noe som heter....Mannen min er eksepsjonellt flink til å finne noe gammalt ræl og få bruk for det! Som dette vinduet.

Det er min mors gamle kjøkkenvindu, og da hun skiftet de ut tok vi de med oss, og nå henger altså det ene vindue på badet og fungerer som en skapdør! 

Stig Henrik bygde hyller i bakkant, vi ga det noen strøk med baling og vips!....ja som dere ser et ganske så brukanes skap. Det henger høyt på veggen over stellebordet og inneholder alle de viktige produkter vi bruker mest....og litt rot selvfølgelig....

Jeg har fyllt om med forskjellige krukker, kurver o.l. for at det skal bli litt morsommere å se gjennom vinduet, vil vi ikke ha innsyn kan vi feks. henge en tynn blonde bak vinduet .

Hårstrikkene og spennene til jentene og Maroccan hårolje http://www.moroccanoil.com/norway/countryselector som bare er helt vidunderlig!

 

Måtte bare ha med dette armaturet som var noe skikkelig skrap da vi fikk det, men vi leverte det til rørleggere som pusset det opp, og nå bruker vi det i badekaret!

Disse gamle glødelyspærene er jo på vei ut, men vi sikret oss et lager med disse ekstra store pærene, og vi bruker de ved siden av speilet på badet.

Ja de gir ikke akkurat det beste sminkelys, men det var jeg villig til å ofre for jeg synes de er så fine!
barne bursdags bord!

 

Her er en av bursdags bordekningene jeg lagde til 3-åringen!

Håper det inspirerer!

her er oppskrift på hvordan brette en roseserviett!

Følg øverst fra venstre:

1) brett servietten helt ut deretter brett inn de fire hjørnene.

2) uten å snu servietten, brett inn de fire hjørnene en gang til

3) snu servietten og brett inn de fire hjørnene

4) hold fingrene i midten og med den andre hånden dra forsiktig opp et hjørne slik at det formes som et "kronblad". gjør dette med alle de fire hjørnene.

5) mellom hvert "kronblad" er det et hjørnet. Dra disse forsiktig opp så de legger seg rundt "kronbladene".

HUSK: hele tiden holde en hånd i midten av blomsten for å holde det hele sammen.

6) Vips! Nydelig ferdig roseserviett som pynter vakkert på en tallerken!